Skvelé vládne a opozičné nápady. Malá spomienka na premierku.

18. septembra 2015, daliborhajducik, politika

Práve dnes v parlamente prebieha boj o blaho občana, voliča. Tak práve zvýšili Vianočný príspevok o neuveriteľných až skoro 13 E pre niektorých ktorí ešte spadajú do intervalu najbiednejších z biednych. Dokonca sa aj vládny politik nechal počuť, že tento Vianočný príspevok by sa mohol nazvať 13. dôchodok. Toľko sarkazmu a irónie , veď to robia pre nás !  A Široký sa len smeje.

Ale ani opozičný politici sa nedali zahanbiť. Istý sociálny špecialista z SaS si spomenul na rodiny s deťmi, že by sa malo niečo pridať k ich smiešnemu prídavku. Zo srdca všetky mladé rodiny ďakujeme !  Avšak dobre si ho pamätáme, že keď sa Radičová nestačila ešte posadiť do premiérskej stoličky, prišiel tento špecialista s Mikložom za ňou, že treba znížiť alebo zrušiť Materské. Bola to prvá výrazná krízička vlády bývalej pani premiérky ale celkom statočný odpor. Jediná pozitívna spomienka na jej vládnutie, že Materskú nezrušila ale predĺžila a trochu aj zvýšila. Inak s ňou narábali ako s bábkou.

Paradox: Prečo všetky skvelé nápady, dostávajú politici keď sú v opozícii ? Teda chudáci nemôžu realizovať perfektné nápady pre blaho občanov, lebo vláda nepustí..