Kríza. Migranti. Vzostup IV. ríše

10. septembra 2015, daliborhajducik, Nezaradené

V podstate grandiózny výkon Nemecka v celom tomto imigrantskom cirkuse sa potichučky dohodlo, že sa predsa len rozšíri kapacita Nord-Streamu. Koľko šaškovania bolo okolo Ukrajiny a jej zdieľania európskych hodnôt, ako jej musíme okolité štáty pomáhať. Koľko ubezpečovania ako celá Európa drží svorne pospolu proti zlému Rusovi, ktorý nás každú chvíľu obsadí.  A Nemci nás natvrdlých euro-usa-hujerov škaredo použili v ich súkromnom súperení s Ruskom (doťahovaní sa, veď oni sú starí kamoši dobre vedia, že ich vzájomná konfrontácia by nedopadla dobre zato si však dobre osedlajú blbečkov v okolí hraníc).

A tak Rusko cúvlo a nakoniec súhlasilo s rozšírením Nord – Streamu. Jajcovi a Robovi  klapla na stretku len sánka. Spočítané Ukrajinská strata 2 mld.E/ rok, Slovenska 1,0 mld. E/rok v tom najhoršom možnom prípade ak  to naozaj Rusi s tým Bratstvom zabalia v roku 2019. Budeme vôbec radi ak tá strata bude polovičná a bol by zázrak keby Rusi nechali cez Bratstvo pretekať aspoň polovicu plynu.  Ako keď si bujak zašu.. s nejakou defkou a potom si ho utrie do handry. Tá handra to sme mi. Kde sú tie sankcie ? Prečo Bulharsko muselo zrušiť South Stream ? No, preto lebo hegemón berie všetko.

Máme mi vôbec právo štrajkovať alebo nejako odporovať proti Angelinej imigračnej politike ? Sme mi Slováci vôbec na Slovensku doma, keď si voči našim pánom ktorí nás mimochodom kŕmia, dovolíme otvárať huby ? Drhneme v zahraničných  fabrikách (prevažne prepojených s NSR), platíme nemeckými peniazmi (eurom), zadlžený po väčšinou v nemeckých bankách, lebo aj Talianske a Belgické visia na nemeckých šnúrkach. Veď aj naše domovy vlastnia oni prostredníctvom hypoték (aspoň nás Husákových deciek), stačí nejaké zakolísanie a pri okamžitom speňažení hypoték budeme len pozerať čo vôbec je naše.

Nuž čo skús sme to s novým pozdravom:  Heil  Angela !